کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

انتقاد دیپلمات روس از دورویی غرب در قبال جنگ غزه

معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل گفت که اروپایی‌ها و آمریکا علی‌رغم اختلافاتی که در موضوع غزه دارند، اما حتی جرأت ندارند که جنایات صهیونیست‌ها را آنطور که هست که توصیف کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پولیانسکی» معاون نماینده فدراسیون روسیه در سازمان ملل امروز (دوشنبه) گفت که تدوین و پیش‌نویس‌کردن قطعنامه‌های جدید برای پایان دادن به جنگ در نوار غزه با سنگ‌اندازی آمریکا و متحدانش متوقف شده است.

 

پولیانسکی در مصاحبه با خبرگزاری «اسپوتنیک» توضیح داد: « جنگ غزه رفتار دوگانه کشورهای غربی را نمایان کرد و آنها حتی جرأت ندارند از اقدامات اسرائیل آنطور که هست نام ببرند».

 

وی ضمن اشاره به اختلافاتی که بین آمریکا و متحدانش درخصوص حملات رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه وجود دارد، اظهار داشت: «ولی آنها نمی‌خواهند با نشان دادن این اختلافات، باعث شرمساری واشنگتن بشوند».

 

طبق این گزارش، این دیپلمات روس ادمه داد: «آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل با هر اقدامی که اسرائیل را محکوم کند یا عملیات زمینی آن در غزه را به خطر بیاندازد، مخالفت می‌کند».

 

به نوشته اسپوتنیک، پولیانسکی با بیان اینکه روسیه همکاری جهانی برای یافتن گامی به‌سمت حل بحران غزه را ضروری می‌داند، تصریح کرد: « هم‌اکنون نقشه راهی هم در این زمینه وجود دارد. روابط روسیه با اسرائیل تغییری نکرده، آنها از انتقادات ما نسبت به رویکردشان در قبال فلسطین آگاه بودند».

 

وی در ادامه اضافه کرد: «روسیه دلیلی برای تهیه قطعنامه جدید در سازمان ملل درباره اوکراین نمی‌بیند، پیشنهاد روسیه رد شده است و ایده جدیدی وجود ندارد».

 

پیش از این نیز «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین گفته بود که برای روسیه بسیار مهم است که وقفه‌های بشردوستانه در جنگ و نیازهای مردم غیرنظامی نوار غزه تضمین شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار